ORK SCHNEE
ZA ČLANOVE

INFO

O KLUBU

Osvježeno: 05.02.2009

 
 
13-Dec-2007
  Ideja o osnivanju Kluba postojala je već neko vrijeme od strane inicijatora, odnosno Snježane Jurić - schnee.
Dodatni poticaj dao joj je i sadašnji Član Predsjedništva, g. Damir Magić koji je unazad godinu i pol - dvije usmjeravao schnee na osnivanje svog Kluba.
Početkom 2007. schnee počinje prikupljati informacije vezane uz osnivanje Kluba prema novim zakonima i pravilima, a slijedom događanja na off road sceni koja su se dešavala u drugoj polovici 2007., schnee u listopadu odlučuje da će ipak pokušati sa vlastitim Klubom pa kako bude.
   
 
  22.10.2007. donosi Odluku Inicijatora-osnivača kojom se obvezuje u slijedećih mjesec dana pronaći minimalno 3 suosnivača suglasnih da se osnuje AK Schnee Off Road. Slijedi Osnivačka Skupština koja je održana 22.11.2007. u Zagrebu - Sesvete te se nakon izrade Statuta, Zapisnika i ostale propisane dokumentacije, 26.11.2007. predaje Zahtjev za upis u Registar udruga RH.
Dok se čeka Rješenje, paralelno se radi na Pravilniku o članstvu u Klubu, članskim iskaznicama i ostalim detaljima na koje smo se obvezali Statutom.
   
 
  U međuvremenu stiže i Rješenje o osnivanju Kluba sa danom 11.12.2007. godine, te se kreće sa upisom u Državni zavod za statistiku, izradom pečata, otvaranjem žiro-računa i sl. i nadamo se da ćemo lagano nastaviti dalje...

13.12.2007. Klub podnosi Zamolbu za upis u Zagrebački Automobilistički Savez (ZAS) te je upisan kao članica ZAS-a sa danom 14.12.2007.
Istog dana se podnosi i zamolba za primitak u članstvo HORS-a.

   
 
  Klub je orijentiran na odlaske na natjecanja i druženja, a ukoliko bude u mogućnosti, i sam će se pridružiti redovima organizatora natjecanja ili druženja.
   
 
  Nakon druženja u Ribniku, Klub je u dogovoru s g. Dinom Car počeo razgovarati o organiziranju natjecanja. Sukladno dogovoru, članovi su počeli raditi na pripremi utrke u vlastitoj organizaciji. Prvi korak je napravljen te Klubu preostaje samo zasukati rukave i primiti se realizacije plana.
Trka je predviđena za kraj mjeseca ožujka 2009. i to na području Karlovačke županije.
   
 
  24.01.2009. smo uspješno odradili i našu prvu Redovnu izvještajnu sjednicu Skupštine na kojoj smo podijelili Zahvalnice i Priznanja sponzorima i prijateljima Kluba, te najboljim vozačima, suvozačima i predstavnicima Kluba na druženjima u sezoni 2008. Zahvalnice su dodijeljene: RADIO 047, OPĆINI RIBNIK, LD "SRNJAK RIBNIK", GUMA PROTEKTU, 4X4 & SUV MAGAZIN, ORBIS D.O.O., MESNICA I KLAONICA KALINSKI, APO SRABINEC, KEMEX-DELTA, HUMKO - LUKOIL, PANDA D.O.O., PAJO OPTIKA, TECHNOTON SYSTEM, AUTO-PRIJATELJ, MX MOTO KLUB, MILJENKU BOLANČA - ŠILJI I MLADENU KLEMENČIĆ;
   
 
  Najprisutniji posjetitelji druženja i natjecanja: GORDAN ČEAK, NENA ERAK, BRUNO ČEAK i DAVOR BELOŠEVIĆ;
Posebno zalaganje u klubu (donacije, rad na trci, zalaganje u klubu…): NEBOJŠA GVOZDIĆ, MATJAŽ ŽAGAR, MARKO MIHAEL LIPOVEC, UROŠ JEREB, ANĐELKO SRABINEC, GORDAN JELAČA, GORDAN ČEAK, STJEPAN JAKOPČIĆ i NEVEN KUHARIĆ;
Pomoć u realizaciji sjednice Skupštine: DALIBOR LONČAR, STJEPAN JAKOPČIĆ, GORDAN JELAČA, GORDAN ČEAK i RENATO KLARIČIĆ;
Priznanja za Najbolje hard vozače: UROŠ JEREB, MATIJAŽ ŽAGAR i DANIEL BELOŠEVIĆ;
   
 
  najbolji hard suvozači: BRUNO MILIČKI, MARKO MIHAEL LIPOVEC i SNJEŽANA JURIĆ;
najbolji soft vozači: NEBOJŠA GVOZDIĆ, ZORAN LENART i STJEPAN JAKOPČIĆ;
najbolji soft suvozači: RENATO KLARIČIĆ, BRUNO MILIČKI i NEBOJŠA GVOZDIĆ;
Posebna priznanja: IVANČICA MATUŠA, BRUNO ČEAK i NEDIM PERVIZ.
Članovi Kluba su dodijelili za poseban trud i zalaganje vezano uz rad Kluba i Priznanje Snježani Jurić.
   
 
   
 
ČLANICA:

ZAS
HORS
 

   
  U Predsjedništvu Kluba se nalazi 5 članova koji će svojim iskustvom sa različitih područja automobilističkih grana i znanjem o automobilizmu pomoći što realnije sagledati i osmišljavati buduće poslovanje Kluba.

Klub će posebnu pozornost obratiti na svoje članove, posebno natjecatelje i sve one koji će na bilo koji način doprinijeti poslovanju Kluba, te će se maksimalno truditi na demokratski i pošten način izlaziti svojim članovima u susret koliko god to bude moguće. Naravno, isto se očekuje i od članova prema Klubu.

 

   
  Klub na svom početku postojanja nema poligon, nema vlastite prostorije i sl., no ima volju raditi na usavršavanju i stjecanju takvih i ostalih pogodnosti.

O svemu će se voditi briga, a sve važne i nevažne stvari biti će navedene na ovim našim stranicama putem kojih ćemo pokušati kontaktirati sa što većim brojem starih, novih i budućih off roadera, ma gdje oni bili.