ORK SCHNEE
ZA ČLANOVE

INFO

IZDVOJENI DONATORI/SPONZORI/MEDIJI...

Osvježeno: 31.05.2009

 
   

 

 
1. SCHNEE OFF ROAD
KUP 2009.
27/28/29.03.2009.
     
 
POKROVITELJI
 
 
Općina Ribnik
LD "SRNJAK" RIBNIK
 
     
 
SPONZORI/DONATORI
 
 
tel. +385 (0)1 6214-983
HR šume - UŠP Karlovac
HR ceste d.o.o.
mesnica i klaonica Kalinski
Milivoj Medven t.p.
izrada svjetlećih reklama, cerada, plakata, naljepnica...
lukoil, komunalne usluge, cvjećarna....
optika PAJO, Karlovac
printeri, cartridgei....
www.frigo.com.hr
Pekara Mus
www.klima-buhin.hr
MB tisak
Pečenjara Karmes d.o.o., Karlovac
Karlovačko
karlovacko Rally
www.euroherc.hr
Građevinska limarija BREZOVEC
ČLANOVI ORK SCHNEE
 
     
KLUPSKI DONATOR
01.03.2008
 
Poduzeće HUMKO sa sjedištem u Brezničkom humu (www.humko.hr), ovlašteni je distributer za motorna ulja ruske naftne kompanije LUKOIL koje u ponudi nudi motorna ulja za osobna i gospodarska vozila, hidraulična ulja, ulja za zupčanike i prijenosnike, kompresorska i industrijska ulja.
Od motornih ulja za osobna vozila, u ponudi se mogu naći: potpuno sintetičko, polusintetičko i mineralno motorno ulje, a od motornih ulja za gospodarska vozila visoko kvalitetno mineralno multigradno motorno ulje, mineralno ulje za benzinske i dizel motore visokog opterećenja, multigradno mineralno motorno ulje, mineralno motorno ulje za dizel lokomotive, monogradno mineralno ulje za zimu, monogradno mineralno ulje za ljeto.
Hidraulična ulja dolaze u 4 varijante: hidraulično mineralno ulje od baznog ulja parafinske osnove I, hidraulično mineralno ulje od baznog ulja parafinske osnove II, hidraulično mineralno ulje od baznog ulja parafinske osnove III i hidraulično mineralno ulje od baznih ulja visoke kvalitete, dok za zupčanike i prijenosnike u ponudi imate 3 vrste: višenamjensko vrhunsko mineralno ulje, mineralno ulje sa aditivima I, mineralno ulje sa aditivima II, te na kraju pronaći možete i kompresorska i industrijska ulja te turbinska i ulja za ležajeve.
Inače, LUKOIL - grupa iz Perma, je jedna od najvećih svjetskih naftnih kompanija. Primarne aktivnosti kompanije su proizvodnja / istraživanje nafte i plina, proizvodnja ulja te proizvodnja petrokemijskih proizvoda. Najveći dio aktivnosti odvija se u Rusiji (zap. Sibir). LUKOIL grupa posjeduje moderne rafinerije, naftna i petrokemijska postrojenja smještena diljem Rusije i istočne Europe, dok većinu svojih proizvoda plasira na međunarodno tržište.
Prema dokazanim hidrokarbonatnim zalihama LUKOIL grupa je druga najveća privatna naftna kompanija u svijetu: posjeduje oko 1,3 % svjetskih zaliha nafte, a proizvodi 2,3 % svjetske nafte. Početkom 2007. LUKOIL-ove dokazane rezerve iznosile su 15,927 milijuna barela nafte te 26,597 barela prirodnog plina. U prvom kvartalu 2007. kompanija je ostvarila profit od 1,3 milijarde američkih dolara. Nije ni potrebno naglašavati da LUKOIL grupa dominira ruskim energetskim sektorom (nikakve brojke ne mogu dočarati snagu LUKOIL-a bolje od ove činjenice!).
LUKOIL-ov proizvodni portfelj je impresivan. Glavna proizvodna regija za LUKOIL grupu je zapadni Sibir, a također su im važni i pogoni u Kazahstanu, Egiptu, Azerbejdžanu, Uzbekistanu, Saudijskoj Arabiji, Iranu, Kolumbiji, Obali Bjelokosti i Iraku. U Rusiji LUKOIL grupa ima četiri velike rafinerije (Perm, Volgograd, Ukta, Nižnji Novgorod) ukupnog kapaciteta 44,1 milijuna tona barela nafte godišnje, dok je kapacitet LUKOIL-ovih rafinerija u Ukrajini, Rumunjskoj i Bugarskoj 14 mil. tona barela nafte godišnje.
Zadaća i želja LUKOIL grupe je iskoristiti prirodne izvore energije na dobrobit cjelokupnog čovječanstva. Također, cilj LUKOIL grupe je poticanje ekonomskog rasta, socijalne stabilnosti, prosperiteta i napretka na područjima njenog djelovanja.
Jedna od bitnih stavki u politici kompanije je i očuvanje okoliša te omogućavanje održive upotrebe prirodnih izvora energije.
LUKOIL grupa nastoji ostvariti dugoročni i konstantni rast i razvoj svojeg poslovanja kako bi se transformirala u vodeću svjetsku naftnu kompaniju. Cilj LUKOIL-a je biti pouzdan opskrbljivač svjetskog tržišta nafte i naftnih derivata. Da kompanija krupnim koracima grabi ka ostvarenju tog cilja govori i podatak da svakoga dana milijuni zadovoljnih kupaca u 30 zemalja svijeta kupuju proizvode LUKOIL grupe kako bi unaprijedili kvalitetu svojega življenja.
A radi njihove sreće, kao i radi želje da LUKOIL grupa preuzme vodeću poziciju na tržištu, 150.000 ljudi, zaposlenika kompanije, svakodnevno udružuje svoja znanja i talente. A sve zbog jednoga - daljnjega razvoja LUKOIL naftne kompanije te, u konačnici, zbog zadovoljstva njenih potrošača kojih je broj svakim danom sve veći.
Na području sjeverozapadne Hrvatske distributer je HUMKO, a detaljnije možete pročitati na webstranici: www.humko.hr.
   
 

Pročitaj članak sa www.seebiz.eu/hr
- (pdf varijanta)

   
 
   

 

 

RADIO 047 - 106,9 i 102,1  Mhz

 
Poslušaj najavu na Radiju:
 
   
   
 
MEDIJSKI POKROVITELJI
radio 047 - glavni medijski pokrovitelj
tel. 047/609-577; fax: 047642-653; e-mail: tv4rijeke@ka.t-com.hr
KS auto magazin - HRT
Večernji list
Dobro Jutro Hrvatska - HRT
www.autosport.hr
www.radio-mreznica.hr
www.hrautosport.com
www.4kotaca.net
privatni HR Off road portal
 
     
KLUPSKI DONATORI
 
10.03.2008.
 
renoviranje KASETA I TONERA...
TECHNOTON SYSTEM je firma u Zagrebu koja je spremno ponudila doniranje klubu cartridgeima, tonerima i printerom. www.technoton.hr
 
 
09.10.2008.
 

MAHINDRA - INDIJSKI TERENAC

Na testiranje je od strane generalnog uvoznika Mahindra vozila za Hrvatsku, poduzeća PANDA ...

 
 
13.12.2007.
 

MAHINDRA THAR - KONCEPT KOJI DOLAZI

Prvi puta izložen na Bologna Motor Show-u 2008. u Italiji, Indijsko off-road ...