NASLOVNA
SAMO ZA ČLANOVE
FORUM
www.euro4x4parts.com
slika mjeseca

www.offroad-camp.eu/

U Predsjedništvu Kluba se nalazi 5 članova koji će svojim iskustvom sa različitih područja automobilističkih grana i znanjem o automobilizmu pomoći što realnije sagledati i osmišljavati buduće poslovanje Kluba.

Klub će posebnu pozornost obratiti na svoje članove, posebno natjecatelje i sve one koji će na bilo koji način doprinijeti poslovanju Kluba, te će se maksimalno truditi na demokratski i pošten način izlaziti svojim članovima u susret koliko god to bude moguće. Naravno, isto se očekuje i od članova prema Klubu.

Klub na svom početku postojanja nema poligon, nema vlastite prostorije i sl., no ima volju raditi na usavršavanju i stjecanju takvih i ostalih pogodnosti.

O svemu će se voditi briga, a sve važne i nevažne stvari biti će navedene na ovim našim stranicama putem kojih ćemo pokušati kontaktirati sa što većim brojem starih, novih i budućih off roadera, ma gdje oni bili. 
Najosnovnije o osnivanju Kluba i početku suradnje vezane za organiziranje 1. Schnee off road Kup-a
 
Ideja o osnivanju Kluba postojala je već neko vrijeme od strane inicijatora, odnosno Snježane Jurić - Schnee.

Dodatni poticaj dao joj je i sadašnji Član Predsjedništva, g. Damir Magić koji je još od 2005. usmjeravao Schnee na osnivanje svog Kluba.

Početkom 2007. Schnee počinje prikupljati informacije vezane uz osnivanje Kluba prema novim zakonima i pravilima, a slijedom događanja na off road sceni koja su se dešavala u drugoj polovici 2007., Schnee u listopadu iste godine odlučuje da će ipak pokušati sa vlastitim Klubom pa kako bude.

22.10.2007. donosi Odluku Inicijatora - osnivača kojom se obvezuje u slijedećih mjesec dana pronaći minimalno 3 suosnivača suglasnih da se osnuje AK Schnee Off Road. Slijedi Osnivačka Skupština koja je održana 22.11.2007. u Zagrebu - Sesvete te se nakon izrade Statuta, Zapisnika i ostale propisane dokumentacije, 26.11.2007. predaje Zahtjev za upis u Registar udruga RH.

Dok se čeka Rješenje, paralelno se radi na Pravilniku o članstvu u Klubu, članskim iskaznicama i ostalim detaljima na koje smo se obvezali Statutom.

U međuvremenu stiže i Rješenje o osnivanju Kluba sa danom 11.12.2007. godine, te se kreće sa upisom u Državni zavod za statistiku, izradom pečata, otvaranjem žiro-računa i sl. i nadamo se da ćemo lagano nastaviti dalje...

13.12.2007. Klub podnosi Zamolbu za upis u Zagrebački Automobilistički Savez (ZAS) te je upisan kao članica ZAS-a sa danom 14.12.2007.
Istog dana se podnosi i zamolba za primitak u članstvo HORS-a.

Klub je orijentiran na odlaske na natjecanja i druženja, a ukoliko bude u mogućnosti, i sam će se pridružiti redovima organizatora natjecanja ili druženja.

 
Nakon druženja u Ribniku u organizaciji g. Dine Car, a gdje smo sudjelovali kao - u neku ruku "savjetnici", Klub je u dogovoru s Dinom počeo razgovarati o organiziranju natjecanja. Sukladno dogovoru, članovi su počeli raditi na pripremi utrke u vlastitoj organizaciji.
Prvi korak je napravljen te Klubu preostaje samo zasukati rukave i primiti se realizacije plana.
Trka je predviđena za kraj mjeseca ožujka 2009. i to na području Karlovačke županije.

24.01.2009. smo uspješno odradili i našu prvu Redovnu izvještajnu sjednicu Skupštine na kojoj smo podijelili Zahvalnice i Priznanja sponzorima i prijateljima Kluba, te najboljim vozačima, suvozačima i predstavnicima Kluba na druženjima u sezoni 2008.

Zahvalnice su dodijeljene: RADIO 047, OPĆINI RIBNIK, LD "SRNJAK RIBNIK", GUMA PROTEKTU, 4X4 & SUV MAGAZIN, ORBIS D.O.O., MESNICA I KLAONICA KALINSKI, APO SRABINEC, KEMEX-DELTA, HUMKO - LUKOIL, PANDA D.O.O., PAJO OPTIKA, TECHNOTON SYSTEM, AUTO-PRIJATELJ, MX MOTO KLUB, MILJENKU BOLANČA - ŠILJI I MLADENU KLEMENČIĆ;

Najprisutniji posjetitelji druženja i natjecanja:
GORDAN ČEAK, NENA ERAK, BRUNO ČEAK i DAVOR BELOŠEVIĆ;

Posebno zalaganje u klubu (donacije, rad na trci, zalaganje u klubu…):
NEBOJŠA GVOZDIĆ, MATJAŽ ŽAGAR, MARKO MIHAEL LIPOVEC, UROŠ JEREB, ANĐELKO SRABINEC, GORDAN JELAČA, GORDAN ČEAK, STJEPAN JAKOPČIĆ i NEVEN KUHARIĆ;

Pomoć u realizaciji sjednice Skupštine:
DALIBOR LONČAR, STJEPAN JAKOPČIĆ, GORDAN JELAČA, GORDAN ČEAK i RENATO KLARIČIĆ;

Priznanja za Najbolje hard vozače:
UROŠ JEREB, MATIJAŽ ŽAGAR i DANIEL BELOŠEVIĆ;

Najbolji hard suvozači:
BRUNO MILIČKI, MARKO MIHAEL LIPOVEC i SNJEŽANA JURIĆ;

Najbolji soft vozači:
NEBOJŠA GVOZDIĆ, ZORAN LENART i STJEPAN JAKOPČIĆ;

Najbolji soft suvozači:
RENATO KLARIČIĆ, BRUNO MILIČKI i NEBOJŠA GVOZDIĆ;

Posebna priznanja:
IVANČICA MATUŠA, BRUNO ČEAK i NEDIM PERVIZ.

Članovi Kluba su dodijelili za poseban trud i zalaganje vezano uz rad Kluba i Priznanje Snježani Jurić.
   
Off Road Klub Schnee © 2007-2018. Sva prva pridržana.