NASLOVNA
SAMO ZA ČLANOVE
FORUM
www.euro4x4parts.com
slika mjeseca

www.offroad-camp.eu/

13.12.2007.

Poštovani,

osnovan je novi auto klub, a kako na samom početku uvijek ima nešto više stvari "za posložiti", obavještavamo Vas da će i nama biti potrebno neko vrijeme kako bi (između ostalog) doradili i ovu web stranicu.
Molimo Vas za razumijevanje dok se stranica izrađuje.

ORK SCHNEE 
Nove članske iskaznice će imati rok važenja od godinu dana, a promijenjen je i izgled iskaznica.
 
OBAVIJEST ZA 'OFFROAD ADVENTURE CAMP'
17.03.2018.

Obavještavaju se članovi kluba koji nisu bili u mogućnosti prisustvovati diskusiji na temu organizacije "Extreme off roada", i svi ostali koji su zainteresirani za off road utrku "Offroad Adventure Camp - Westgate SC 2018.", planiranu za dane 26/27.05.2018., da se ORK Schnee povlači iz organizacije off road događanja zakazanog za period od 24.-27.05.2018., te se mole svi zainteresirani da za svoje upite i sudjelovanje nadalje kontaktiraju organizatora Offroad Adventure Camp putem kontakata navedenih na web stranici: www.offroad-camp.eu.
Dakle, svi članovi ORK Schnee koji su do sada bili uključeni u organizaciju, neka privedu kraju sve aktivnosti koje su poduzeli po pitanju organizacijskih poslova.

ORK Schnee zahvaljuje Euro4x4parts, Autoservisu Zoran Švec, Alojzu Jalžečić, Damiru Muharemović, Nini Pekoć, Ivici Pavlaković, Orbisu i svim članovima Kluba koji su aktivno sudjelovali i pomagali prilikom poduzetih radnji u periodu od srpnja 2017. godine do danas.
 
OBAVIJEST: SKUPŠTINA ORK SCHNEE
04.12.2013.

Poštovani članovi ORK Schnee,
podsjećamo vas da se sjednica Skupštine održava 07.12.2013. godine, s početkom u 16,00 sati, kao i da je okupljanje predviđeno za 10,00 sati, nakon čega će uslijediti i kraća vožnja do lokacije na kojoj će se održati Skupština. Sve informacije ste dobili mailom i putem Facebooka unazad 10-ak dana (poziv, Dnevni red, lokaciju s ostalim potrebnim informacijama), te molimo da se, u slučaju spriječenosti Vašeg dolaska, očitujete te dostavite punomoć za zastupanje.
Danas su se malo obišli putovi, čisto da se vidi koliko i na kojim dijelovima je zaraslo, a slikice s "trasiranja" možete pogledati na linku Fotogalerija.
Trasa neće biti niti duga, niti zahtjevna, malo će se 'okolnim' putovima "potrošiti" možda 2-3 sata onako, bez žurbe, a zatim nam slijedi ručak te nakon njega i održavanje Skupštine.
Dakle, da rezimiramo. Okupljanje je u 10,00 sati. Pokret na vožnju je planiran za 11,00 sati. Svi oni kojima ne odgovara prijepodnevna aktivnost, mogu doći u Veliku Goricu oko 15,00 sati (u to vrijeme bi po planu već trebali biti svi tamo), ili do 16,00 sati - kada počinje sjednica Skupštine.
Predsjedništvo Kluba zahvaljuje svima koji su potvrdili/opravdali svoj dolazak ili spriječenost, kao i onima koji će to uraditi do petka (06.12.2013.).
Vidimo se kroz nekoliko dana (mali dio vožnje možete pogledati na kratkom filmiću).
 
OBAVIJEST ZA 'PODRAVINA ADVENTURE 2013.'
03.09.2013.

Obavještavaju se članovi kluba i svi ostali koji su zainteresirani za off road druženje "Podravina Adventure 2013.", da se ORK Schnee povlači iz organizacije ovogodišnjeg off road druženja, te se mole svi zainteresirani da za svoje upite nadalje kontaktiraju organizatora g. Damira Špernjaka na:
+385 (0)99/407-3905, (0)91/603-7378.
Dakle, svi članovi ORK Schnee koji su do sada bili uključeni u organizaciju, neka privedu kraju sve aktivnosti koje su poduzeli po pitanju organizacijskih poslova.
 
ODRŽANA 3. REDOVNA IZVJEŠTAJNA SJEDNICA SKUPŠTINE
12.12.2010.

Jučer (11.12.2010.) smo održali 3. Redovnu izvještajnu sjednicu Skupštine, i to na sam "rođendan" Kluba (Rješenje o registraciji je od 11.12.2007. godine), te ovim putem čestitamo rođendan sami sebi :), odnosno svim članovima koji su omogućili da Klub funkcionira i doživi 3. rođendan.
Na sjednici Skupštine je sudjelovalo 2/3 članova, što zadovoljava sve uvjete za održavanje Skupštine, a sama sjednica je protekla radno i uz konstruktivne prijedloge prisutnih.
Zadali smo si zadatke navedene u Planu aktivnosti za 2011. godinu, te su članovi pokazali volju da aktivno sudjeluju u odrađivanju što više predloženih i planiranih stavki; razradili smo neke upitne stavke; postavili dva nova člana Predsjedništva - Stjepana Jakopčić i Zlatka Hrastić - kojima ovom prilikom čestitamo i želimo dobrodošlicu na funkcije Članova Predsjedništva te se nadamo da će nastaviti s aktivnim radom kao i do sada; potvrdili primitak novih članova - kojima i ovim putem čestitamo na primitku u članstvo; dogovorili nove tematske sastanke (održavanje 2 druženja, iznajmljivanje HR off road portala Schnee radi opstanka i sl.) i druge stvari.
Bez obzira na raznovrsne "krize", mi se nadamo boljem "sutra" te već od danas krećemo s novim elanom kako bi odradili što više planiranih aktivnosti koje smo postavili pred sebe.
Predsjedništvo Kluba zahvaljuje svim članovima na potpori i pokazanoj volji i želji da Klub i dalje funkcionira, na nekim područjima čak i aktivnije nego do sada.
Predsjedništvo ORK Schnee
 
OBAVIJEST ČLANOVIMA - PROSINAC 2010.
- REDOVNA IZVJEŠTAJNA SJEDNICA SKUPŠTINE

04.12.2010.

Na radnom sastanku ORK Schnee održanom dana 26.11.2010. u Brezničkom Humu, donijeta je Odluka o sazivanju Redovne izvještajne sjednice Skupštine koja će se održati dana 11.12.2010. godine s početkom u 16,00 sati u Sesvetama, o čemu su svi članovi Kluba obaviješteni e-mailom, a kojim putem je dostavljen i Poziv sa uključenim Prijedlogom Dnevnog reda i lokacijom na kojoj će se održati sjednica.
Zamoljeni su svi članovi da provjere svoje Inbox-e te da se pismeno očituju ukoliko su spriječeni prisustvovati sjednici Skupštine.
Predsjedništvo ORK Schnee
 
OBAVIJEST ČLANOVIMA - LISTOPAD 2010.
30.10.2010.

Obavještavaju se članovi ORK Schnee da će se 20.11.2010. (subota) održati klupsko druženje u Širincu. Ovog puta se pod "druženje" prvenstveno misli na druženje za stolom (klopa, cuga, zezancija i sl.), a ukoliko netko želi, na raspolaganju mu je i poligon te se može baciti u blato bilo pješke, bilo svojim limenim ljubimcem...
Okupljanje je u 10,00 sati, a družimo se cijeli dan.
Informativno će biti govora i o planiranom druženju i drugim klupskim planovima i akcijama.
Za pokriće troškova ovog druženja potrebno je donijeti 50,00 kn, a ukoliko ima i onih koji žele nastaviti članstvo u klubu ili potencijalnih novih članova, oni trebaju dodatno donijeti i za članarinu (informacije o članarini se nalaze na linku: "Članstvo u Klubu").
Mole se zainteresirani da budu fer te da, radi nabavke hrane i pića u dovoljnoj količini, jave unaprijed ukoliko planiraju dolazak.
 
OBAVIJEST 04/2009. OD 12.01.2009.
- PRAVILNIK ZA KUP 2009.


Obavijest članovima Kluba da je, do dostave pročišćenog teksta Pravilnika za sezonu 2009. od strane HORS-a, Predsjedništvo priredilo pročišćeni tekst Pravilnika za članove, a u koji su unesene sve promjene definirane na sjednicama HORS-a.
Mole se svi članovi da pročitaju i prouče pravila obzirom da će se ista početi primjenjivati već od našeg natjecanja te ćemo u skladu s ovim propisima - utvrditi i Posebni pravilnik organizatora. >>>>> Pročišćeni tekst Pravilnika
 
OBAVIJEST 03/2009. OD 11.01.2009.

Primili smo Zapisnik sa 9. sastanka HORS-a koji se održao 13.12.2008. u Karlovcu te obavještavamo sve zainteresirane članove da je isti dostupan na čitanje.
Također, kako već dvije godine u Pravilnik za Off road Kup nisu unijete promjene, obavijest svima da se pročitaju Zapisnici te da ih sami povežete s Pravilnikom. Za članove Kluba, Pravilnik će biti dorađen sa svim stavkama i biti će objavljen u najkraćem mogućem roku. > više >
 
OBAVIJEST ČLANOVIMA OD 25.12.2008.

Sretan i blagoslovljen Božić svima još jednom!
Uz današnji mali "time out" povodom blagdana, koristi se prilika za kratku obavijest članovima vezanu uz protekli sastanak HORS-a i koje nas promjene čekaju u sezoni 2009., promjene u bodovanju za Kup i objava Off road kalendara 2009. ... > više >
 
ODLAZAK NA DRUŽENJE U RIBNIKU
15.10.2008.

Ove subote (18.10.2008.) se planira odlazak na Off road druženje u organizaciji g. Dine Cara u Ribnik. Kotizacija je 150,00 kn, a u nju ulazi ručak (grah s kobasicama u prirodi), večera (odojak u konobi), te prostorija za spavanje (donijeti svoje vreće za spavanje). Za one željne malo većeg komfora, uz nadoplatu za noćenje u iznosima od 300,00 ili 100,00 kn, prespavati mogu u dvije konobe nedaleko centralnog mjesta okupljanja.
Svi članovi Kluba su primili obavijest da će se kretati u 08,00 sati sa benzinske u Lučkom (za grupu koja dolazi iz pravca Zagreba), te da će se u Karlovcu (oko 09,00 sati) kratko pričekati ukoliko će biti onih koji ne dolaze iz pravca Zagreba, te će se zajednički nastaviti do Ribnika.
Mole se svi članovi Kluba da voditeljima svojih grupa dostave informaciju da li dolaze ili ne. Informaciju dodatno možete proslijediti i na e-mail info@schnee-offroad.com ili na brojeve telefona Tajnika ili Predsjednika Kluba (vidi link Kontakt).

ODRŽAN SASTANAK "RADNE SKUPINE"
30.10.2008.

U ponedjeljak, 27.10.2008., održan je još jedan sastanak koji će se ubuduće tretirati kao sastanak "Radne skupine".
Članovi su na sastanku upoznati sa novim projektom Kluba te je raspravljano kako ga najbolje odraditi, na koliko članova se Klub može osloniti, tko će što odrađivati i sl.
Daljnji tijek rada "Radne skupine" će na temelju zalaganja svih članova određivati prava članova unutar Kluba za 2009. godinu.
Sukladno uloženom trudu, članovi mogu biti podijeljeni na "aktivnu" i "pasivnu" grupu, te će nadalje biti nagrađivani ili ne u bilo kojem pogledu.
 
JEDINI HR MAGAZIN SA "PRAVOM" OFF ROAD RUBRIKOM
13.10.2008.

Od ovog mjeseca se u prodaji nalazi novi 4x4 magazin koji će obrađivati i prave off road teme. Već u ovom prvom broju u svom uvodnom dijelu 4x4 & SUV Magazina, u kojem glavni urednik g. Goran Vuzem najavljuje stalnu off road rubriku, može se vidjeti da to nisu samo "prazne riječi" te time ovo postaje JEDINI magazin u HR koji je ustupio prostor i off roaderima "hard" profila. Kako veliki broj pučanstva ni ne zna da se u Hrvatskoj voze natjecanja, da postoje i druženja ljubitelja terenske vožnje, sada će imati prilike saznati ponešto i o tome. Magazin će izlaziti svaka 2 mjeseca, a cijena će mu biti 19,50 kn. Ako do sada niste kupili svoj primjerak, navratite do prvog kioska i osigurajte si jedan jer na 3 strane magazina ima dovoljno teksta da se svaki klub može pronaći, a tu je i dodatni prostor za obradu terenaca prerađenih za trke.

IMENOVANJE ODBORA ZA KLUPSKA I DRUGA DRUŽENJA
03.10.2008.

Temeljem članka 4. Odluke o osnivanju Odbora za klupska i druga druženja, a sukladno čl. 4. st. 2 Odluke, Predsjedništvo Kluba je donijelo Odluku o imenovanju prema kojoj su imenovani u Odboru za klupska i druga druženja:
1) DALIBOR LONČAR - Predsjednik
2) NEVEN KUHARIĆ - Zamjenik Predsjednika
3) GORDAN ČEAK - Zamjenik Predsjednika
4) STJEPAN JAKOPČIĆ - Član
5) GORDAN JELAČA - Član

Kontakt podatke članova Odbora možete pronaći u Registru članova koji se nalazi pod linkom "Samo za članove".
Čestitke svima!
OSNIVANJE ODBORA ZA KLUPSKA I DRUGA DRUŽENJA
29.09.2008.

Osnivanjem Odbora za klupska i druga druženja (u nastavku: Odbor), u Klubu smo dobili jednu radnu skupinu čiji je zadatak obavještavanje svih članova Kluba o raznim druženjima i akcijama bilo da se radi o internim ili svim ostalim druženjima, odlascima na vožnje, natjecanja ili slično.
Odbor čini 5 članova Kluba koji su međusobno podijelili ostale članove po grupama, a svaki član Odbora je zadužen za pravovremeno obavještavanje svoje grupe i povratno prosljeđivanje informacija Odboru.
Svi članovi su dužni dati povratnu informaciju da su dobili obavijesti i da li će sudjelovati ili ne, a sve kako bi se znalo stvarno stanje. Ukoliko od pojedinaca neće stizati povratne informacije, isti će biti isključeni iz grupa i neće imati pravo prigovora da nisu upoznati sa klupskim događanjima.
Kako bi svi mogli imati uvid u koju grupu spadaju, u nastavku možete pogledati u koju grupu spadate i koji član Odbora je na čelu Vaše grupe, a brojeve telefona i e-mail adrese za kontakt možete pogledati na linku Registar članova ORK Schnee (redni br. 10 pod Osnivanje kluba) koji se nalazi na linku "Samo za članove":
DALIBOR LONČAR - DADO
- NEBOJŠA GVOZDIĆ
- MATIJAŽ ŽAGAR
- MARKO MIHAEL LIPOVEC
- UROŠ JEREB
- IVANČICA MATUŠA
GORDAN ČEAK
- ANĐELKO CVEK
- AMIR PERVIZ
- BRUNO MILIČKI
- NEDIM PERVIZ
- BRUNO ČEAK
GORDAN JELAČA - AFE
- DAMIR MAGIĆ
- MARINA KOSANOVIĆ
- ANITA ČAČIĆ
- MARINKA ČAČIĆ
- DANIEL BELOŠEVIĆ
STJEPAN JAKOPČIĆ - HUMKO
- ZORAN LENART
- MARTINA LOVREK
- ANĐELKO SRABINEC
- ANTONIO LELJAK
- DAVOR BELOŠEVIĆ
NEVEN KUHARIĆ - KUKI
- SNJEŽANA JURIĆ
- NENA ERAK
- RENATO KLARIČIĆ
- MARIO HRANIĆ
- DANIJEL POSAVEC
 
 
OBAVIJEST SVIM ČLANICAMA ZAS-a
11.03.2008.

Zagrebački automobilistički savez je zaključio Ugovor o poslovnoj suradnji sa tvrtkom "Milenij hoteli" d.o.o. iz Opatije kojim se osiguravaju vrlo povoljne cijene smještaja za članove zagrebačkih auto i karting klubova (i njihovu pratnju), tijekom športske sezone.
Hotel Agava****
285 kn (39 EUR) po osobi u dvokrevetnoj sobi, noćenje s doručkom
329 kn (45 EUR) za jednokrevetnu sobu, noćenje s doručkom
Grand hotel 4 opatijska cvijeta****
358 kn (49 EUR) po osobi u dvokrevetnoj sobi, noćenje s doručkom, korištenje bazena 402 kn (55 EUR) za jednokrevetnu sobu, noćenje s doručkom, korištenje bazena
Korištenje usluga članovi klubova-članica ZAS-a moći će realizirati izravnom pojedinačnom ili zajedničkom prijavom/rezervacijom, pri čemu je potrebno legitimirati status člana, športskom licencom (vozačkom ili sudačkom) nositelja prijave/rezervacije.
Sve korištene usluge korisnici plaćaju sami na recepciji hotela, sukladno poslovnim pravilima "Milenij hotela" d.o.o. Rezervacije možete obaviti E-mailom na adresi: info@milenijhoteli.hr
Više o hotelima na: www.milenijhoteli.hr

UVJETI ZA REZERVACIJU
... prema ugovoru za članove klubova-članica ZAS-a:
» za izvršenje rezervacije za smještaj, potrebno je kontaktirati rezervacijski centar "Milenij hotela", na telefonski broj +385 51 278 007 ili e-mail adresu info@milenijhoteli.hr
» pri izvršenju rezervacije potrebno je navesti broj športske licence
» ukupni troškovi smještaja plaćaju se na recepciji hotela
» u slučaju 100%-tne popunjenosti hotela, „Milenij hoteli“ ne jamče potvrdu rezervacije
» u slučaju otkaza rezervacije, potrebno je kontaktirati "Milenij hotele" najmanje 24 sata prije dana dolaska
   
Off Road Klub Schnee © 2007-2018. Sva prva pridržana.