NASLOVNA
SAMO ZA ČLANOVE
FORUM
www.euro4x4parts.com
slika mjeseca

www.offroad-camp.eu/

Link na "Arhiva 9"
--> "Arhiva 8"
Link na "Arhiva 7"
Link na "Arhiva 6"
Link na "Arhiva 5"
Link na "Arhiva 4"
Link na "Arhiva 3"
Link na "Arhiva 2"
Link na "Arhiva 1"



 
Sastanak HORS-a za predstavnike off road klubova je sazvan za 12.03.2011. u Karlovcu
 
9. OFF ROAD KUP VRBOVEC 2011.
24.08.2011.

Na natjecanju u organizaciji ORT Vrbovec 20/21.08.2011., koje se ove godine održavalo 9. put, vozile su se discipline hard, soft i turist road book, brzinci za terence i buggyje te zadnji ispit na poligonu za hard road book. Super extreme se nije vozio zbog nedovoljnog broja prijavljenih posada. U Turist road booku je kao suvozač kolegi iz Kutine u UAZ-u - Tomislavu Sandrin sudjelovao naš klupski kolega Nebojša Gvozdić - Neba, a dečki su osvojili 2. mjesto.
U Hard road booku je sudjelovala samo jedna klupska posada, Uroš Jereb i Snježana Jurić u Jeep Wrangleru, no nakon odvožene prve i druge etape, od treće se moralo odustati zbog problema sa zadnjim diferencijalom. Ovim putem se zahvaljujemo Ivi i Patriku iz ORK Kamo oko vidi na nesebičnoj pomoći zadnjih nekoliko sličica do cilja 2. etape pa je tako posada završila na 7. mjestu.
--> Rezultati 9. Off road kup Vrbovec 2011.
 
6. OFF CUP KRIŽEVCI 2011.
10.06.2011.

U Križevcima je organizator ORK Križevci (04/05.06.2011.) osim klasičnih disciplina, pripremio i trasu turist road booka na kojoj je sudjelovala jedna naša posada - Nebojša Gvozdić i Snježana Jurić (3. mjesto), dok je na hard road booku sudjelovao Uroš Jereb sa suvozačem pod nikom "Alien" te su dečki također završili na 3. mjestu.
Čestitke svima, posebno Nebi i Kekecu Utiju što su i ove 'recesijske' godine uspjeli doći u Križevce.

Rezultati sa 6. Off road kupa u Križevcima 2011. :
HARD - SOFT - TURIST - SUPER EXTREME - BRZINCI
 
ODRŽAN SASTANAK HORS-a U KARLOVCU
13.03.2011.

U Karlovcu su se pojavili predstavnici samo dva kluba-organizatora natjecanja: ORK Križevci i AMK No Limits, dok su od ostalih klubova predstavnike imali samo ORK Kameni svati, AK Zg off road i ORK Schnee. Ispred našeg kluba, sastanku su prisustvovali g. Nebojša Gvozdić, te Snježana Jurić. AMK Lobor i ORK Kamo oko vidi su ovlastili dvoje prisutnih koji u njihovo ime mogu glasovati. Sastanak je održan u restoranu La Mirage u Karlovcu, a promjene po pitanju Pravilnika su "radikalne". Tako se govorilo o smanjenju startnina/kotizacija za soft i hard discipline (preporuka je 150,00/300,00 kn), ali se ostavilo na odluku samim organizatorima kolika će biti startnina na njihovim natjecanjima. Osim startnina, bilo je govora i o novčanom fondu namijenjenom za nagrade prve 3 najbolje posade po disciplinama, te načinu financiranja pehara namijenjenih proglašenju najboljih posada, vozača, suvozača i klubova na kraju Off road sezone 2011. (dio klubova nije poštivao odluku da sufinanciraju pehare za sezonu 2010.).
Uz navedeno, važna stavka je i to da organizatori više neće morati priređivati hard i soft pod obavezno za kup, već će svaki organizator moći sam odrediti hoće li raditi natjecanje samo za jednu ili za obje kategorije vozila. Također, svaka posada će sufinancirati pehare za kraj godine kroz uplatu startnina, ali će se svi moći i bodovati. Način bodovanja nije mijenjan, a donesen je i preliminarni kalendar natjecanja. To su uglavnom najvažnije stavke u kratko, dok će detaljnije biti opisano na HR Off road portalu Schnee slijedećih dana.
Za članove kluba će detalji biti objavljeni uskoro (nakon ovjere Zapisnika), na linku "Samo za članove".
 
SAZVAN JE SASTANAK HORS-a SA TEMATIKOM "SEZONA 2011."
07.03.2011.

Dragi off roard-eri,
sazivam sastanak svih zainteresiranih klubova u subotu 12.03.2011 s početkom 17:30 sati u restoran La Mirage u Karlovcu adresa Mala Švarča 155, tel: 047 434-091 ( na starom mjestu kao i do sada)
DNEVNI RED:
1. otvaranje sastanka te imenovanje osobe koja će vodit sastanak, zapisničara i dva ovjeritelja zapisnika
2. prijedlozi i nadopuna dnevnog reda
3. utvrđivanje kalendara utrka za 2011
4. definiranje utrka za kup
5. određivanje članarine ili pronalazak drugog rješenja za nabavu pehara za ukupnog pobjednika 2011g.
6. definiranje koji klubovi će se bodovat za kup
7. rasprava o pravilniku za sezonu 2011
8. razno
Molim sve zainteresirane klubove da se očituju o broju svojih predstavnika koji će predstavljat njihov klub (od kojih samo jedan ima pravo glasa) radi broja ljudi za večeru, da budu spremni sa prijedlozima.
VEČERA:
Aperitiv
Miješani hladni narezak
Krem juha od gljiva ili goveđa
Svinjsko pečenje, pileći zagrebački odrezak, i naravni sa šampinjonima
krumpir dobra domaćica, povrće na maslacu, pržene lignje
Miješana salata
Palačinke
Kava
Cijena 70,00 kuna
SRDAČAN POZDRAV, Šćulac
 
POVEĆAJ ...UKRADEN SUZUKI SAMURAI 1.3
- VLASNIK: Nebojša Gvozdić - Neba (GSM: +385 (0)98 678 112)

10.02.2011.

U utorak, 01.02.2011. je na području Zagreba ukraden crni SUZUKI SAMURAI 1.3, registarske oznake ZG 8042-EF, u vlasništvu Nebojše Gvozdić - Neba.
Suzuki je oblijepljen natjecateljskim i sponzorskim naljepnicama od kojih su najuočljivije: "Croatia Trophy -ORG", "Infosistem", "Zenteren", "Ramsey", te pozadi "ORK Schnee".
Zamoljeni su svi da obrate pažnju, te da ukoliko primijete takvo vozilo, odmah jave Nebi na GSM: +385 (0)98 678 112 ili na e-mail: neba@schnee-offroad.com.
Slike vozila možete pogledati na ovom linku: http://www.schnee-hr.com/forum
 
SA KLUPSKOG DRUŽENJA
22.11.2010.

U subotu (20.11.2010.) se okupilo društvance u Širincu na "druženju za stolom". Istina, neki (Neba, Hajmi) su odlučili isprobati poligon radi provjere kvalitete blata i vode, ali ovog puta kraće nego su planirali jer je ipak prvobitna namjera bila da se klupski družimo uz klopu i cugu.
Od gostiju su nam, osim Igora Slote, stigli Dalibor Draguet i Roland Simčić, te Stjepan Mikulčić, Sanja Mladiček, Damir Hrastić i g. Benko.
Zahvaljujemo im na dolasku i vremenu koje su nam posvetili, te ovim putem čestitamo i na upisu u članstvo u ORK Schnee Sanji Mladiček, Daliboru Draguzet, Stjepanu Mikulčić i Damiru Hrastić.
Kako je Klub na kraju dana imao i sastanak članova, došlo je do nekih važnih odluka koje će uskoro biti prezentirane ovdje za sve članove, i za "šire" pučanstvo. Za sada još ne želimo izlaziti s detaljima u javnost, no prijedlog za naslov "otvorenih" stavki je bio "Šok ! Šok ! Šok !" (to bi trebala biti dovoljna naznaka da je u pitanju stvarno nešto neočekivano, ali i neophodno).
 
BUZET 2010.
25.10.2010.

ORK Kamo oko vidi iz Buzeta je ove godine radio natjecanje od 4 dana (21.-24.10.2010.) za hardaše, te 2 dana (subota i nedjelja) za softaše. Na žalost, u softu nismo imali nijednu posadu, iako se Neba trudio da osposobi svog Samuraja, međutim, UKI se još uvijek ljuti zbog tretiranja na vrbovečkoj trci pa sad tvrdoglavo odbija poslušnost Nebi.
Na hardu je sudjelovala jedna posada kluba i to Uroš Jereb i Neven Kuharić u Jeep Wrangleru. Dečkima je prvo pukla jedna poluosovina, a nakon toga i druga te su odustali nakon 2 dana vožnje.
Nadamo se da će slijedeća sezona biti manje "kvarna"...
 
KOPRIVNICA CHALLENGE 2010.
20.09.2010.

Dečki iz ORK Koprivnica ove su godine organizirali svoju prvu utrku, a koja se ujedno trebala bodovati za Kup 2010. Natjecanje se održavalo za vikend 18/19.09.2010., a tih je dana velik dio Hrvatske bio poplavljen, pa tako i dio poligona i okolice gdje se vozilo natjecanje Koprivnica Challenge 2010.
Članovi kluba na žalost nisu bili u prilici voziti na ovoj trci, no neki su ipak navratili u nedjelju, makar kao gledatelji i navijači.
Iskorištena je i jedna prilika za brzinac (zasebni, van road booka), a poziv Schnee na jedan brzinac je bez razmišljanja prihvatio Hrvoje Bartolić, član Zg off road kluba (LR, 3.mjesto). Hrvoje, hvala na lijepoj vožnji, stvarno je bio gušt!
   
Off Road Klub Schnee © 2007-2018. Sva prva pridržana.