NASLOVNA
SAMO ZA ČLANOVE
FORUM
www.euro4x4parts.com
slika mjeseca

www.offroad-camp.eu/

Link na "Arhiva 9"
Link na "Arhiva 8"
Link na "Arhiva 7"
Link na "Arhiva 6"
--> Link na "Arhiva 5"
Link na "Arhiva 4"
Link na "Arhiva 3"
Link na "Arhiva 2"
Link na "Arhiva 1"

4X4 & SUV MAGAZIN - NOVI BROJ
07.01.2010.

Podsjetnik za sve one "zaboravne" da je od prosinca 2009. na kioscima još jedan broj magazina koji prati i off road - 4x4 & SUV magazin. Teme koje se obrađuju su i ovog puta zanimljive i za svačiji ukus se mogu naći zanimljivi tekstovi i slike. Od off road tema, magazin je najavio druženje "Podravina Adventure" u organizaciji g. Damira Špernjaka, zadnje natjecanje prošle sezone koje se održavalo u Buzetu, u organizaciji ORK Kamo oko vidi, a obrađen je i ukupni poredak u off road sezoni 2009.



 
Članovi ORK Schnee žele sretan rođendan Nebojši Gvozdić
 
ORK SCHNEE POSJETIO IZLOŽBU FOTOGRAFIJA - CROATIA TROPHY
12.05.2010.

12.05.2010. se održavala Izložba fotografija Croatia Trophy čiji je autor g. Damir Pildek - Fotić. Na izložbi su se uz AK Croatia Trophy, našli i predstavnici Podravina Adventure, ORT Kutina i ORK Schnee, te drugi posjetitelji. Informacija svim ljubiteljima off roada, posebno Croatia Trophy, da g. Pildek priprema i knjigu pod nazivom "10. godina CT" (www.pildek.com).
Malo slika sa upravo održane Izložbe

IZLOŽBA FOTOGRAFIJA - CROATIA TROPHY

09.05.2010.

U srijedu 12.05.2010., u Pučkom učilištu u Ivanić Gradu moći ćete pogledati prvu "Izložbu fotografija - Croatia Trophy" autora Damira Pildek koji je među off roaderima poznatiji kao Fotić. Damir je izdvojio svoje najbolje fotografije snimljene na trasama Croatia Trophy-a kroz zadnjih 10 godina. Otvorenje ove Izložbe je u 19,00 sati.
Lokacija Pučkog otvorenog učilišta u Ivanić Gradu
 
CROATIA TROPHY 2010.
09.05.2010.

Šezdesetak vozila ove godine na Croatia Trophy-ju, čiji je termin bio od 30.04. - 07.05.2010., i ove je godine bio smješten u Starom Selu nedaleko Topuskog. Osim klasičnog CT-a i ATV-a, ove godine se vozio i CT Adventure (lani je vožena Light varijanta). ORK Schnee je i sada sudjelovao u organizaciji te pomagao organizatoru - AK Croatia Trophy vozilom i sucima na KT.
Najbolji u 2010. su:
1. THOMAS SHUKER-JASMIN MOLL, D, MERCEDES G
2. LORENZO SAVINI-ROMEO MANZAN, I, LAND ROVER DEFENDER 90
3. BOROS CSABA-ZOLTAN KONYA, H, JEEP WRANGLER
Od 4 domaće posade koje su se pojavile na ovogodišnjem CT-u (od prijavljenih 8 posada), poredak izgleda ovako:
10. mjesto - Zoran Švec/Marko Horvat;
17. mjesto - Gordan Krota/Ivo Brgodac;
29. mjesto - Predrag Vinković/Mario Periša;
nisu završili - Hrvoje Bartolić/Boris Micek.
Jedna novost je da je Thomas Shuker zaprosio na proglašenju svoju dugogodišnju djevojku i suvozačicu Jasmin Moll, te će se slijedeći puta vjerojatno prijaviti kao posada Shuker - Shuker.
 
FORUMSKO DRUŽENJE NA KORDUNU
15.04.2010.

Informacije i prijavu možete obaviti na forumskom linku: Off road forum. Slijede osnovne informacije...
----
Datum: 25.-27.06.2010.
Mjesto: Kestenak, privatni posjed
Sadržaj: VOŽNJA (off road), ručak (zakuska-bogata), VOŽNJA (off road), večera (bogata, janjetina, odojak, piletina, itd, itd)
Broj vozila: 20 (cca 40 ljudi)
Program:
Sastanak u BARILOVIĆU - Caffe Bar "BARILO" u 9:00, kavica, sok
Odlazak (grupno) na Kestenak
Papirologija, upoznavanje i ostalo
Off road vožnja po okolnim šumama i jarugama
Ručak: Hladna zakuska, kava, sokovi
Off road vožnja po okolnim šumama i jarugama
Večera: Odojak, janjetina, piletina s ražnja i ostale đakonije
Cijena: 250 Kn po osobi
VAŽNO: Svatko vozi na vlastitu odgovornost (potpisane izjave). Poštivanje reda i instrukcija organizatora (vožnja izvan zadane trase); Nepoštivanje istih znači momentalno isključenje s druženja (nema ono nisam znao). Quadovi nepoželjni. Alkohol zabranjen za vrijeme trajanja druženja. Misli se na vožnje i ručak.
Uvjeti za vozila: Tehnički ispravna i valjano registrirana. Gume od AT (bolje) do MT. Rollbar i winch nisu uvjet ali ako ih imate nisu problem (vitlo je poželjno).
Molim sve one koji će se prijaviti poštivanje gore navedenih uputa.
U cijenu je uračunato sve osim goriva. Na Kestenku nemate drugih troškova.
Upozorenje: Napunite rezervoare prije dolaska jer na tom potezu nema pumpe za nadolijevanje goriva. Zadnja pumpa prije skretanja prema Bariloviću je u Karlovcu.
Pozicija Kestenka: 45° 19' 56.06" N 15° 29' 23.73" E
Teren je pregledan, nešto grmlja je očišćeno. Ostalo je pripremiti jedno iznenađenje.
Dečki i puce pripremite se jer će biti svega. Možda i blata.
Za sada 17 terenaca s 36 odrasla off roadera i 4 mala off roadera.
 
ODVOŽENA 1. UTRKA U LABINU
14.04.2010. - PREUZETO: WWW.SCHNEE-HR.COM

10. i 11. travnja je održana utrka u Labinu koju potpisuje organizator AMK 4Motion Labin. Obzirom na nemogućnost prisustvovanja ovom natjecanju, kao i nedostatka informacija od strane organizatora (dostavljeno jedino nekoliko slika), u prilogu je samo kratki osvrt isključivo na temelju dostavljene tabele s rezultatima od strane g. Vedrana Šćulac, a prema kojoj je vidljivo da u hardu nije sudjelovao dovoljan broj posada da bi se bodovao za kup (prema Pravilniku HORS-a). Također, stigla je Odluka o diskvalifikaciji natjecatelja - Labin off road 2010-Marconi koja se donosi u cijelosti.
Ovim putem zahvaljujem Draganu (org.) i Nebi na dostavljenim slikama koje se nalaze u fotogaleriji.
-----Original Message-----
From: amk4motion labin
Sent: Wednesday, April 14, 2010 8:15 AM
Subject: Odluka o diskvalifikaciji natjecatelja - Labin off road 2010-Marconi - ZA HORS

Poštovani,
u privitku Vam dostavljam odluku Organizacijskog odbora utrke Labin off road 2010-Marconi, koja se održala 10 i 11. Travnja u Labinu.
Ujedno dostavljam i Posebni pravilnik utrke Labin off road 2010-Marconi.
Izražavam veliko žaljenje u ime svih članova kluba na odluci koju smo morali donijeti, no smatramo da je izgred u kojem su sudjelovali diskvalificirani vozači, bacio negativnu sjenu na našu organizaciju i na cijeli događaj, te u buduće možemo očekivati samo poteškoće pri ishođenju potrebitih dozvola.
Ujedno se ispričavamo svim gledateljima i natjecateljima koji su ostali uvrijeđeni nemilim događajem.
Lijep pozdrav
Predsjednik kluba - Dragan Hrvat

- REZULTATI (Startna lista)
- Odluka o diskvalifikaciji - "Labin off road 2010." (PDF)
- Posebni Pravilnik (PDF)
VEZANO:
www.schnee-hr.com

ODGOVOR NA INCIDENT U LABINU

14.04.2010.


VEZANO:
www.schnee-hr.com

KOMENTAR "DRUGE STRANE"

14.04.2010.


VEZANO:
www.schnee-hr.com

OČITOVANJE AMK 4MOTION LABIN

15.04.2010.


 
NAJBOLJI OFF ROADERI U SEZONI 2009.
16.01.2010.

Danas je u restoranu "Špica" nedaleko od Vrbovca održano proglašenje najboljih posada, vozača i suvozača u hardu i softu te najboljih klubova off road sezone 2009., u organizaciji ORT Vrbovec uz suradnju ORK Schnee. Prisutni predstavnici su se okupili prema dogovorenom vremenu tako da se s ručkom nije kasnilo, a proglašenje je teklo bez otezanja. Za čudo, ovog puta se društvance zadržalo nešto duže od same podjele pehara (za razliku od prošle i pretprošle godine), a što stvara dojam da "nije sve u preuzimanju pehara, ima nešto i u druženju" - da se tako "u grubo" izrazimo. U svakom slučaju, poredak je već znan i nalazi se na ovom linku, a slike su u fotogaleriji.
 
NEBA PO PRVI PUTA NA HARDU - 3. SHAMBAR TROPHY 2010.
02.01.2010. - PREUZETO: WWW. SCHNEE-HR.COM

Danas je u Vrbovcu održana off road utrka u privatnoj organizaciji gospodina kojeg znamo kao Božu Beloševića.
Ovaj 3. Shambar Trophy okupio je 02.01.2010. devetnaest natjecateljskih posada koje su stigle na poziv, a na žalost, neki od pozvanih su bili spriječeni. I hardaši, i softaši su imali po 17 kilometara road booka, no kako je padala kiša, softašima je bilo, prema navodima posada, malo zahtjevnija trasa. Nekoliko softaša je odlučilo prijaviti hard te su izabrali srebrnu kuglicu za ukrašavanje bora/jelke sa startnim brojem (koju su do cilja morali donijeti u čitavu), dok su softaši birali među plavim kuglicama.
Sam start je za obje skupine bio masovni. Road book je dobro zamišljen - malo vožnje, malo prepreka, pa opet malo vožnje, pa malo prepreka, a prepreke su bile taman da se ne potrgaju vozila. Na cilju nas je čekao izvrstan gulaš i meso/kobasice s roštilja s obiljem pića, te je dan uistinu izvrsno proveden. Posade su zadovoljne, nadamo se i organizator, a u ime svih pozvanih, zahvaljujem organizatoru na pozivu i dobrodošlici. Također, zahvaljujem i svima koji su pomagali jedni drugima na današnjem road booku. Slike u foto galeriji su s road booka, najviše harda, ali ima i softaških dodirnih točaka. Vidimo se na slijedećem događanju...
HARD ROAD BOOK
1. Belošević - Švec, ORK Križevci
2. Mikulčić - Stužić, AMK Lobor
3. Pekoč - Muharemović, ORK Kameni svati
SOFT ROAD BOOK
1. Crneković - Kalisnik, ORT Vrbovec
2. Horvat - Katanović, ORK Križevci
3. Brcković - Brcković / Špernjak - Viteža

Na HARD road booku je po privi puta sudjelovao i naš Neba, koji se izvrsno snašao i prema svemu sudeći, takva trasa mu i "leži" ...
   
Off Road Klub Schnee © 2007-2018. Sva prva pridržana.